Seville picknickmanden

Seville picknickmanden met bedrukking

 

Een picknickmand is een mand gevuld met servies en bestek. Ook is er in de mand ruimte voor eten, drinken en versnaperingen. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke en luxe picknick! Dit kan bijvoorbeeld een gezellige picknick zijn met vrienden of familie. Ook kan het leuk zijn om een picknickmand mee te nemen op fietstochten of bij boswandelingen. De Seville picknickmand is een mand met 4 Laguiole messen, vorken en flesopener. Verder zitten eer in de Seville picknickmand een isoleerfles (1000 mL), 4 borden, een anti-pilling picknick kleed (350 g/m2), 4 bekers met leren bekleding en peper en zoutstel. De Inhoud van deze mand is vooral gemaakt van keramiek en metaal. De Seville picknickmand is 50 x 38 x 20,5 cm.

Ook als relatiegeschenk of promotieartikel is de Seville picknickmand geschikt. Het is namelijk mogelijk om zowel de mand als de inhoud van de Seville picknickmand te bedrukken naar uw wens. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw logo, tekst en bedrijfsnaam op de picknickmand zetten.

Bent u op zoek naar een bedrukte Seville picknickmand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor seville picknickmanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: