Shampoo en douchegel in één

Shampoo en douchegel in één met bedrukking

 

De 2 in 1 douche & shampoo relatiegeschenken is een vloeistof die u kunt gebruiken als douchegel en als shampoo. De 2 in 1 douche & shampoo relatiegeschenk is ontzettend handig voor op vakantie en kamperen. U heeft een lichtere tas, perfect voor op vakantie. Relatiegeschenk 2 in 1 douche & shampoo reinigt uw haar en huid op een zachte manier.

U kunt de aluminium fles met 100 ml 2 in 1 douche & shampoo bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product naar uw bedrijf gericht. De bedrukte 2 in 1 douche & shampoo als relatiegeschenk is zeer geschikt als giveaway voor op beurzen en open dagen en uitermate geschikt in de reisbranche.

Voor het kamperen, bieden we nog meer producten aan in ons assortiment zoals de desinfectiespray en desinfectiegel. De desinfectiegel en desinfectiespray voorkomt infecties. Wanneer u wilt gaan eten maar uw handen niet kunt wassen, komt de desinfectiegel erg van pas. Wilt ook tijdens uw vakantie optimaal beschermt zijn tegen de zon? De zonnebrandspray en zonnebrandcreme zorgen ervoor dat uw lichaam de beste verzorging krijgt.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de 2 in 1 douche & shampoo bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor shampoo en douchegel in één? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: