Shoe Spikes

Shoe Spikes met bedrukking

Wilt u grip op het ijs? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de shoe spikes. De shoe spikes zijn gemakkelijk vast te maken aan uw schoen, doormiddel van klittenband. Op deze manier heeft u grip op het ijs in de winter. U kunt de shoe spikes gemakkelijk onder uw schoenen vast maken en los maken. De bedrukte shoe spikes zijn hierdoor ontzettend handig in het beruik.

U kunt de shoe spikes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Doormiddel van bedrukking wordt het product persoonlijker en alleen naar uw bedrijf gericht. De shoe spikes zijn prima als relatiegeschenk en doordat u het product kan laten bedrukken wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel. De shoe spikes zijn bijvoorbeeld leuk als giveaway op beurzen. Doordat de shoe spikes handig in het gebruik zijn en een uitermate nuttig product is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Bent u opzoek naar een ander geschikt promotiemiddel om uw bedrijf het beste te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is aan producten is er altijd een product dat perfect bij u en uw bedrijf past.
Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor shoe spikes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: