Shoppers

Shoppers met bedrukking

Een shopper is een tas met verschillende doeleinden. Zo kan je ermee gaan shoppen maar je kan hem ook gebruiken als strandtas of als sporttas. Meestal wordt de tas gebruikt voor het shoppen, vandaar ook dat de tas een shopper wordt genoemd. Het is geen boodschappentas, waar het vaak mee wordt vergeleken. Bepaalde shoppers zijn wel in staat om te dienen als boodschappentas maar bij de meeste shoppers moet je meer denken aan een soort strandtas. Omdat een tas een echte eyecatcher is, is het slim op de shopper te geven als relatiegeschenk. Elke shopper kan namelijk worden bedrukt met een eigen tekst en/of logo. Zo maakt de bedrukte shopper reclame voor u en u hoeft verder niks te doen. Shoppers zijn zeker aan te raden als relatiegeschenken.

De shopper met opdruk is meestal gemaakt van 600D polyester. HSG Relatiegeschenken heeft niet alleen shoppers gemaakt van 600D polyester maar ook shoppers gemaakt van gelamineerd non woven materiaal. Deze shoppers hebben een metallic look en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, lila, zwart, goud en zilver. Deze tassen zijn wel geschikt als boodschappentas omdat het niet erg wordt als het gelamineerd non woven materiaal vies wordt. Het is namelijk makkelijks schoon te krijgen omdat alles bovenop het materiaal blijft liggen, het trekt er niet in. Dit in tegenstelling tot het polyester, waardoor een bedrukte shopper gemaakt van polyester niet echt geschikt is als boodschappentas. Wanneer het polyester vies wordt, gaat dat er namelijk moeilijk uit. De shopper, geschikt als boodschappentas, gemaakt van non woven materiaal is verkrijgbaar in vierkante vorm en rechthoekige vorm. De rechthoekige vorm heeft een afmeting van 42 x 35 x 12 cm en de vierkante vorm heeft een afmeting van 35x34x8 cm. De bedrukte shoppers gemaakt van polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zijn er shoppers met een afmeting van 42x20x33 cm. Deze shopper is verkrijgbaar in de kleuren blauw en oranje en hebben een mooie bescheiden bloemenprint. Ze hebben een afsluitbaar voorvak, een mobiele telefoonhouder, een achtervak en erg stevige schouderbanden. Er zijn ook bedrukte shoppers met een afmeting van 56x15x36 cm. Deze tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en oranje. Deze shopper heeft een afsluitbaar voorvak en een ruim binnenvak. Ook heeft hij een stevige bodem waardoor ook geschikt is als sporttas. De shopper met een afmeting van 46x36x16,5 cm is verkrijgbaar in de kleuren lila, blauw en groen. De kleuren zijn erg vrolijk en geven de tas een zomerse look. De handvaten zijn lichtgrijs. Het is een bedrukte shopper met middels rits afsluitbaar gevoerd hoofdvak en met een afsluitbare binnenkant. Ook hebben we een shopper met verstelbare schouderband. Deze tas met opdruk is er in verschillende kleuren. De basis blijft altijd zwart maar de stiksels en de schouderbanden hebben een opvallende kleur. Deze kleur kunt u zelf kiezen. U kunt kiezen uit groen, blauw, rood en beige. Deze combikleuren maken deze bedrukte tas opvallend. Deze shopper heeft een afmeting van 38x28-42x13,5 cm.

Vindt u niet het shopper dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor deze shopper aanvragen (zie onderaan).

Gerelateerde producten:
Boodschappentas - Sporttas - Documententas - StrandtasSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor shoppers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: