Shoppingtassen

Shoppingtassen met bedrukking

Een shoppingtas is een tas die gebruikt wordt bij het doen van boodschappen. Je kunt al je boodschappen in een dergelijke shoppingtas plaatsen. Een shoppingtas is veel milieuvriendelijker dan de plastic zakjes die je in een winkel krijgt: de shoppingtas kan namelijk vele malen herbruikt worden!

Het materiaal waarvan de shoppingtas vervaardigd is kan sterk verschillen: het kan gaan van kunststof, natuurvezels tot zelfs sterk papier. Oudere mensen opteren steeds vaker voor een trolley als shoppingtas.

HSG Relatiegeschenken biedt u verschillende modellen van de shoppingtas aan. U kunt de shoppingtas gebruiken als give-away (het goedkopere model) of als duurder eindejaarsgeschenk. Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina voor de shoppingtas. Vindt u niet de shoppingtas waarnaar u op zoek bent? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers: zij kunnen u zeker verder helpen met uw zoektocht naar een shoppingtas.

Vindt u niet de shoppingtas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de shoppingtas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor shoppingtassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: