Siliconen iPhone hoesjes

Siliconen iPhone hoesjes met bedrukking

 

De iPhone is een telefoon waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Om de iPhone te beschermen tegen krassen, stof en vuil is een siliconen iPhone hoes een geschikt artikel. Het hoesje kan gemakkelijk om de iPhone geschoven worden en past precies om het toestel. Het hoesje voelt zacht aan.

Een bedrukte iPhone hoes van siliconen is een leuk idee voor mensen die een iPhone hebben. Een gepersonaliseerde iPhone hoes van siliconen is een echte eye catcher wat opvalt als de telefoon gebruikt wordt. Er zijn verschillende kleuren siliconen iPhone hoesjes verkrijgbaar.

Voor meer producten voor de mobiele telefoon kunt u een kijkje nemen op de website. Ook voor andere relatiegeschenken, promotionele gifts en gadgets kunt u de site bezoeken. Voor een offerte van de siliconen iPhone hoes, bedrukt of onbedrukt kunt u op de onderstaande button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor siliconen iphone hoesjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: