Siliconen slapwraps

Siliconen slapwraps met bedrukking

Net zo leuk als de oude slapwraps maar de slapwraps zijn verbeterd! Nu zijn deze nieuwe slapwraps gemaakt van 100% siliconen. Doordat de slapwrap gemaakt is van siliconen past hij beter en is hij makkelijk schoon te maken. De siliconen slapwrap met opdruk werkt perfect, u slaat deze tegen de pols en vervolgens klikt de siliconen slapwrap vanzelf om de pols, daarna vormt de siliconen slapwrap zich tot een armband.

U kunt de siliconen slapwrap geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de slapwrap met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking op de siliconen slapwrap is de slapwrap een perfect promotiemiddel. De siliconen slapwrap zal zeker worden gewaardeerd door uw relaties. De siliconen slapwrap is in het bijzonder leuk voor kinderen.

Is de siliconen slapwrap niet het product wat u zoekt? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan gerelateerde producten. U vindt zoal de siliconen polsbandjes en de polsbandjes tyvek. U vindt polsbandjes in diverse kleuren, maten en materiaal. Door het uitgebreide assortiment van HSG Relatiegeschenken kunt u er altijd zeker van zijn dat u een relatiegeschenk of gift away vindt die perfect bij bijvoorbeeld uw bedrijf of evenement past.

Door producten met bedrukking van uw bedrijfslogo en/of tekst komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht. De producten zullen daarom voor een grotere naamsbekendheid zorgen. Onder het kopje ‘Relatiegeschenken alfabet’ vindt u informatie over de diverse producten.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de siliconen slapwrap bedrukt of onbedrukt of over een ander product kunt u gerust contact op nemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor siliconen slapwraps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: