Sinaasappel Boxen

Sinaasappel Boxen met bedrukking

 

Na het grote succes van de appelbox is er een nieuwe variatie op de appelbox, namelijk de sinaasappelbox. Dit is een box waar je je sinaasappel in op kunt bergen zodat het een stuk gemakkelijker wordt om een sinaasappel mee te nemen. Door de sinaasappelbox kan je een sinaasappel meenemen zonder dat deze kapot gaat, zo blijft bijvoorbeeld je tas schoon. De sinaasappelbox bespaart je dus een hoop moeite en zorgt ervoor dat de sinaasappel niet beschadigd raakt. Sinaasappelboxen zijn ideaal om mee te nemen naar school, het werk, op uitstapjes etc.

De sinaasappelbox heeft de vorm van een sinaasappel zodat de sinaasappel er goed in past maar verder toch zo min mogelijk ruimte inneemt. Ook als relatiegeschenk is de sinaasappelbox heel geschikt, want de box is namelijk volledig naar uw wens te bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op de box laten drukken of erin, het is allemaal mogelijk! De sinaasappelbox kan in verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Éen ding is zeker: een bedrukte sinaasappelbox als relatiegeschenk zal bij uw relaties zeker in de smaak vallen!

Vindt u niet de sinaasappel box waar u naar op zoek bent, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een sinaasappel box aanvragen (zie onderaan).

Gerelateerde producten:
Bananenbox - Appelbox - FruitschaalSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinaasappel boxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: