Sinterklaas 2018

Sinterklaas 2018 met bedrukking

Het is weer bijna 5 december en dat betekent dat sinterklaas weer bijna in het land is. Vooral voor de kleine kinderen is het een groot feest wanneer de sint weer in het land is. Sinterklaas is een goedheilig man die elk jaar op 5 december zijn verjaardag viert. Sinterklaas viert zijn verjaardag net iets anders dan hoe de meeste mensen hun verjaardag vieren. Normaal wordt de jarige verwent met cadeautjes maar sinterklaas geeft op zijn verjaardag juist cadeautjes weg aan alle kinderen in het land. Vandaar dat kinderen zo dol op hem zijn. Sinterklaasartikelen zijn alle artikelen die met sinterklaas te maken hebben. Zo kan je denken aan het bekende snoepgoed zoals chocoladeletters en pepernoten, maar ook sinterklaasmijters en pietenvlaggetjes behoren tot bedrukte sinterklaas artikelen. Sinterklaasartikelen worden rond de sinterklaasperiode vaak weggegeven door bedrijven als relatiegeschenken.

Sinterklaasartikelen kunnen allemaal worden bedrukt met een eigen logo en/of tekst ter promotie van uw bedrijf. Bedrukte sintartikelen zijn perfecte relatiegeschenken omdat niet alleen uw relaties kunnen profiteren van sintartikelen met opdruk maar uzelf ook. Uw bedrijfsnaam zal vaak onder ogen komen met de bedrukte sinterklaasartikelen wat een vergroting van uw naamsbekendheid betekent. Sinterklaas promogifts met opdruk zullen zeker worden gewaardeerd en onderhouden uw relaties.

Als we denken aan sinterklaas gerelateerde artikelen dan denken we al snel aan het bekende sinterklaassnoepgoed zoals chocoladeletters, marsepein, schuimpjes en natuurlijk pepernoten. Ons assortiment aan sinterklaasgerelateerde relatiegeschenken biedt u originele relatiegeschenken waarmee u bepaalde ruimtes kunt versieren in een sinterklaassfeertje. Zo zijn onze sinterklaas en pieten ballonnen heel populair maar ook onze pietenvlaggetjes of de te bedrukken vlaggenlijnen. Als u helemaal goed voor de dag wilt komen moet u gaan voor de bedrukte sinterklaasmijters, de pietenmaskers met opdruk of de te bedrukken pietenmutsen. Met deze originele verkleedgeschenken zal uw bedrijf optimale aandacht krijgen.

Bekijk ons assortiment voor de leukste sinterklaas geschenken. U doet het net even anders dan de rest met een onverwachts geschenkje vlak voor sinterklaastijd.

 

Mocht u nog vragen hebben over deze artikelen dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas 2018? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: