Sinterklaas chocolade kaarten

Sinterklaas chocolade kaarten met bedrukking

 

De plak chocolade wordt rechtstreeks bedrukt met een standaard Sinterklaas afbeelding. Het is mogelijk om de chocoladekaart extra te voorzien van een bedrijfslogo en tekst voor optimale reclame voor uw bedrijf. De bedrukte chocolade kaarten worden verpakt in een geschenkdoosje met venster. Het geschenkdoosje is verkrijgbaar in de kleuren wit, goud en rood zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste bij uw bedrijf past. Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we met u opzoek naar het meest geschikte chocoladegeschenk voor uw klanten en relaties. Onze chocolade geschenken worden allemaal met eerlijke cacao geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

De fair trade chocoladekaarten kunnen geheel naar uw wens worden voorzien van een persoonlijke bedrukking. Door de chocokaarten te voorzien van uw bedrijfslogo zal uw bedrijf onder de aandacht blijven bij klanten en zal uw naamsbekendheid alsmaar toenemen. Vandaar dat het een slimme zet is om de chocoladekaart te bedrukken! De chocoladekaart is een ideale reclamedrager die goed in de smaak zal vallen bij uw relaties. Het is een originele en unieke manier om uw bedrijf opnieuw onder de aandacht te brengen en om uw personeel te bedanken voor hun inzet.

Wij zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde chocoladekaarten snel geleverd worden zodat uw relaties zo snel mogelijk de chocoladegeschenken in ontvangst kunnen nemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van sinterklaasgeschenken en het bedrukken ervan zijn wij in staat om u de beste adviezen te geven en de beste kwaliteit te leveren. Heeft u vragen over de Sinterklaas chocolade of andere promotionele artikelen? Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn er om u te helpen! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas chocolade kaarten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: