Sinterklaas chocolade wensrepen

Sinterklaas chocolade wensrepen met bedrukking

 

Sinterklaas is een ideale gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij personeel, klanten en relaties. Het geven van geschenken is altijd een goed idee! Het versterkt relaties en zorgt voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Vandaar dat HSG Relatiegeschenken een ruim assortiment heeft aan te bedrukken chocolade geschenken voor bedrijven. Door klanten, personeel en relaties te verrassen met sinterklaas geschenken zoals de chocolade wensreep voelen zij zich gewaardeerd. Wij hoeven u niet uit te leggen dat dit zeer gunstig is voor uw bedrijf! De chocoladereep is geproduceerd met eerlijke cacao.

De chocolade wensreep wordt rechtstreeks bedrukt met een standaard Sintafbeelding en kan daarnaast bedrukt worden met uw logo of tekst. De bedrukte choco wensreep wordt verpakt in een transparant geschenkdoosje. Dit geschenkdoosje kan voorzien worden van een gepersonaliseerde sleeve. Wilt u uw bedrijfslogo en slogan op het doosje drukken? Laat uw wensen horen en wij zorgen ervoor dat de chocolade geschenken compleet naar uw wens worden gepersonaliseerd. Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om passend advies te ontvangen. Door jarenlange ervaring staan zij altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

HSG Relatiegeschenken heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onder andere Sinterklaasgeschenken. Wij richten ons op het zo goed en snel mogelijk verzorgen van de door u bestelde geschenken. De fair trade chocolade wensrepen met bedrukking zullen zonder twijfel goed in de smaak vallen bij uw klanten en personeel. Unieke chocoladegeschenken versterken relaties en door de persoonlijke bedrukking zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons Sinterklaas assortiment. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas chocolade wensrepen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: