Sinterklaas chocoladeletters met decoratie

Sinterklaas chocoladeletters met decoratie en bedrukking

 

Chocoladeletters mogen niet ontbreken bij het sinterklaasfeest. Vandaar dat HSG Relatiegeschenken een uitgebreid assortiment aan te bedrukken schoenletters heeft. Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of wilt u uw relaties verrassen tijdens Sinterklaas? Wij bieden u een ruim assortiment aan chocoladeletters. Onze chocoladeletters zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten, smaken en versieringen. Zo kunt u ook de chocoladeletter met decoratie bij ons bestellen. Geheel naar uw wens worden de sinterklaas letters voorzien van eetbare schildjes die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld Sintafbeeldingen of uw logo. Op die manier is de bedrukte chocoladeletter niet alleen lekker maar is deze ook perfect inzetbaar als reclamedrager. Uw bedrijf zal onder de aandacht blijven op een originele manier!

De leverbare smaken zijn pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade. De chocoletters met decoratie worden allemaal geproduceerd met eerlijke cacao en worden geleverd in een wit of rood geschenkdoosje met venster. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van sinterklaasgeschenken en andere promotieartikelen. Wij leveren de beste kwaliteit, zorgen voor lage prijzen en staan garant voor snelle levering. U kunt eenvoudig en snel heerlijke sinterklaas chocoladeletters met uw logo online bestellen voor uw relaties en personeel.

Bent u geïnteresseerd in de fair trade chocoladeletters maar heeft u nog een paar vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste adviezen  bieden. Weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar het ideale sinterklaasgeschenk voor uw bedrijf of winkel.  We helpen u graag bij het samenstellen van passende en unieke chocolade geschenken! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u zich laten verrassen door ons aanbod aan Sinterklaasartikelen en chocoladegeschenken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas chocoladeletters met decoratie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: