Sinterklaas chocoladeletters met logo

Sinterklaas chocoladeletters met logo en bedrukking

 

Wilt u als bedrijf op een leuke en lekkere manier onder de aandacht komen bij uw relaties en medewerkers? Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten en zijn perfect inzetbaar als relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid heeft HSG Relatiegeschenken een ruim aanbod. Zo is de chocoladeletter met logo een ideaal geschenk tijdens het sinterklaasfeest. HSG Relatiegeschenken levert al jaren de mooiste en lekkerste schoenletters met logo aan bedrijven.

De chocoladeletters kunnen rechtstreeks bedrukt worden met een Sinterklaasprint of met een eigen logo of tekst. Daarnaast kan vrijwel ieder logo geplaatst worden op een chocolade schildje die vervolgens op de letter wordt bevestigd. U kunt de chocoladeletters uiteraard in de door u gewenste smaak (melk, wit, puur) bestellen. De chocoladeletters worden geproduceerd met eerlijke cacao en zijn verkrijgbaar in meerdere letters. Maak uw wensen kenbaar en wij helpen u graag bij het zoeken naar de meest perfecte chocoladeletters voor uw bedrijf of winkel! HSG Relatiegeschenken is al jarenlang gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u de juiste adviezen te geven. HSG staat garant voor een goede service, lage prijzen en snelle levertijden. De sinterklaas chocolade geschenken zijn uniek en ideaal als reclamedragers.

Bij ons kunt u gemakkelijk en eenvoudig chocoladeletters met logo bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan te bedrukken Sinterklaas chocoletters voor bedrijven. De chocoladeletter met eetbare logobedrukking is voor uw bedrijf een originele en lekkere manier om reclame te maken en waardering te uiten tegenover uw relaties en werknemers. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze sinterklaasgeschenken. Door onze scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen heeft u met een beperkt budget een persoonlijk en lekker cadeau waarmee u veel mensen kunt bereiken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas chocoladeletters met logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: