Sinterklaas feesttoeters

Sinterklaas feesttoeters met bedrukking

 

Een feesttoeter is een grote toeter. De toeter is langwerpig en loopt breder uit. De onderkant van de toeter bestaat uit een buisje van plastic. In dit buisje moet je blazen zodat er geluid uit de feesttoeter als relatiegeschenk komt. Boven het buisje zit een kartonnen omhulsel waar het geluid doorheen geleid wordt, deze omhulsel is vierkant en is aan de bovenkant open zodat het geluid van de toeter er door kan. De feesttoeters zijn geschikt voor elk feest, maar deze feesttoeters als relatiegeschenk zijn vooral erg leuk om met sinterklaas te gebruiken. Op de toeter staan dan ook opdrukken die te maken hebben met sinterklaas. Voor mensen die kinderen hebben, maar vooral voor mensen die naar de intocht van sinterklaas gaan is dit een echte aanrader. Met de toeter kunnen kinderen enthousiast de sint verwelkomen wanneer hij in het land binnen komt.

U kunt de feesttoeter bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hiermee kunt u de feesttoeter een eigen draai geven, en wordt de sinterklaasfeesttoeter een uitstekend promotiemiddel. Met bijvoorbeeld de intocht zal iedereen uw toeter kunnen zien zelfs op de televisie. De sinterklaas feesttoeter is dus vooral in deze tijd van het jaar het perfecte promotiemiddel. Alle sinterklaasproducten in deze tijd van het jaar erg populair zo dus ook de sinterklaas feesttoeter.

De bedrukte feesttoeter is niet alleen in de sinterklaastijd bruikbaar, maar ook bij alle andere feestgelegenheden zoals met koninginnedag of met carnaval. U kunt met de toeter ook uitstekend uw favoriete sportploeg aanmoedigen. Dus ook al heeft u niets met sinterklaas komt de feesttoeterals relatiegeschenk altijd goed van pas. De sinterklaas feest toeter heeft veel verschillende opdrukken en kleuren zodat u geheel naar eigen smaak een toeter kunt kopen.

De bedrukte feesttoeters zijn leuke feestartikelen die altijd van pas komen. Vooral kinderen zullen erg tevreden zijn met een sinterklaas feest toeters. Dus zoekt u nog een product als promotiemiddel en wat iedereen leuk vind is de feesttoeter een uitstekend product.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas feesttoeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: