Sinterklaas Jute zakjes gevuld met strooigoed

Sinterklaas Jute zakjes gevuld met strooigoed en bedrukking

 

Wilt u relaties verrassen met een sinterklaasgeschenk? Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten? Of wilt u iets leuks uitdelen tijdens een sinterklaasevenement? Er is geen ander product dat beter bij het sinterklaasfeest past dan de jute zak gevuld met strooigoed. Deze jute zak wordt door zwarte pieten gebruikt om kinderen snoepjes uit te delen. HSG Relatiegeschenken heeft kleine jute zakjes gevuld met snoepgoed die uitgedeeld kunnen worden tijdens het sinterklaasfeest. Het is een ideaal middel om uw bedrijf mee te promoten.

Aan het jute zakje zit een kaartje die naar eigen wens kan worden bedrukt in full colour. U kunt zelf kiezen uit diverse inhouden. Heeft u graag een jute zakje gevuld met kruidnoten of heeft u liever een jute zakje gevuld met strooigoed? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat u uw personeel, klanten en andere relaties kunt verrassen met een geheel naar eigen wens samengesteld sinterklaasgeschenk. Het gepersonaliseerde jute zakje is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunt u kiezen voor het kleine jute zakje gevuld met 50 gram lekkers of voor de grotere jute zakjes met 200 gram of 350 gram snoepgoed.

Het jute zakje met bedrukt kaartje zal ervoor zorgen dat uw bedrijf onder de aandacht blijft bij uw relaties. Een sinterklaasgeschenk wordt altijd gewaardeerd! Personeel zal tevreden zijn, klanten komen vaker bij u terug en uw naamsbekendheid zal alsmaar toenemen. De bedrukte jute zak is een ideale reclamedrager en daardoor perfect inzetbaar als relatiegeschenk, give-away en promotieartikel. Bent u opzoek naar een ander sinterklaas promotiemiddel? Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Hier kunt u tevens terecht voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan. Wij staan dan ook garant voor snelle levertijden en lage prijzen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas jute zakjes gevuld met strooigoed? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: