Sinterklaas mijters

Sinterklaas mijters met bedrukking

 

Iedereen in Nederland weet wie Sinterklaas is. Sinterklaas is de goedheilig man die op 5 december jarig is. 5 december is in Nederland een echte feestdag, vooral voor de kleine kinderen. Op 5 december vieren we de verjaardag van Sinterklaas. De verjaardag van Sinterklaas is bijzonder omdat Sinterklaas geen cadeautjes krijgt op zijn verjaardag maar juist cadeautjes weggeeft aan alle kinderen in het land. Sinterklaas is daarom zeer populair onder de kinderen. Sinterklaas draagt altijd rood met geel/gouden kleren met witte accenten. We herkennen sinterklaas vooral aan zijn lange witte baard, zijn rode cape en zijn rode mijter met een geel of goud kruis.

Kleine kinderen zijn gek op Sinterklaas en vinden het dan ook leuk om zich te verkleden als Sinterklaas. Zeker rond 5 december zien we veel kinderen op straat rondlopen verkleedt als Sinterklaas. Alleen aan de bedrukte mijter kunnen we al zien dat de kinderen zich hebben verkleedt als Sinterklaas. Onze sinterklaasmijters zijn te bedrukken met een eigen logo en/of tekst zodat uw bedrijf ook optimaal de aandacht krijgt. Bedrukte sinterklaasmijters zijn dus geschikte relatiegeschenken omdat ze uw bedrijf zullen promoten. Bedrukte mijters zijn erg gewilde items die zeker in de smaak zullen vallen bij uw relaties.

Onze te bedrukken sinterklaasmijters kunt u geheel personaliseren naar uw eigen wens zodat uw bedrijf in de juiste stijl wordt gepromoot. De mijters worden gemaakt van karton en bezitten over twee gaatjes. De gaatjes zitten aan de zijkanten van de bedrukte mijter en zijn bedoeld voor een elastiek of touwtje. Met het touwtje of het elastiekje kan de mijter met opdruk aan het hoofd worden bevestigd zodat hij niet gemakkelijk afvalt.

De bedrukte sinterklaasmijters zullen uw relaties of de kinderen van uw relaties erg tevreden houden over u en uw bedrijf. Het is een goed teken om tevreden personeel en tevreden klanten te hebben en bovendien zult u zelf ook beter worden van tevreden relaties. U zult uw klanten in de toekomst vaker terugzien en dat is waar het om gaat. Sinterklaasmijtertjes met opdruk zijn zeer slimme, maar ook zeker originele relatiegeschenken rond de decemberperiode. Bij u bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar te bedrukken sinterklaasmijters die voor uw bedrijf reclame gaan maken zonder dat u daar zelf enige moeite voor hoeft te doen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas mijters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: