Sinterklaas vlaggelijnen

Sinterklaas vlaggelijnen met bedrukking

 

Een vlaggenlijn is een lijn met meerdere vlaggen eraan,het kan ook wel een slinger genoemd worden. Vlaggenlijnen met opdruk worden vaak gebruikt bij feestjes, festivals en speciale gelegenheden. Zo hebben we vlaggenlijnen in het thema van sinterklaas, want sinterklaas komt binnenkort natuurlijk weer in het land. In deze tijd zijn alle soorten sinterklaas artikelen erg gewild, zo ook de vlaggenlijnen. Op de vlaggen die aan de vlaggenlijnen hangen staan allerlei opdrukken die sinterklaas gerelateerd zijn. Vooral kinderen vinden de sinterklaas vlaggenlijn als relatiegeschenk erg leuk, ze vinden sinterklaas immers een van het leukste moment van het jaar.

De sinterklaas bedrukte vlaggenlijnen kunnen ook bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Zo is de vlaggenlijn ook nog een uitstekend promotiemiddel, ze hangen meestal op plaatsen waar veel mensen de vlaggenlijn kunnen zien. Uw bedrijf zal dus binnen korte tijd meer naamsbekendheid krijgen. Doordat de sinterklaas vlaggenlijnen zo populair zijn, is het ook prima geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte vlaggenlijnen zijn naar eigen smaak te personaliseren waardoor ze uniek zijn, het is dan ook erg leuk om zo'n vlaggenlijn cadeau te doen.

Er zijn veel verschillende ontwerpen van vlaggenlijnen als relatiegeschenk, zo zijn er vlaggen met allerlei verschillende opdrukken. Deze opdrukken zijn allemaal aan sinterklaas gerelateerd zoals sinterklaas zelf of een zwarte piet. U kunt dus een vlaggenlijn kiezen met het soort vlag die u het mooist vind. Ook zijn de maten van de vlaggen aan de bedrukte vlaggenlijn verschillend, er zijn rechthoekige, langwerpige en vierkanten vlaggen.

Voor vlaggenlijnen als relatiegeschenk moet u dus bij ons zijn. U kunt geheel naar keuze de vlaggenlijn personaliseren, zodat u een origineel product heeft waar iedereen tegenop zal kijken. Met de sinterklaas vlaggenlijnen bent u helemaal bij de tijd, sinterklaas komt eraan en is dus weer erg populair.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas vlaggelijnen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: