Sinterklaas vlaggetjes

Sinterklaas vlaggetjes met bedrukking

 

Sinterklaas is het jaarlijkse kinderfeest dat op 5 december plaats vindt. Op 5 december krijgen alle kinderen cadeautjes van Sinterklaas, een oude man uit Spanje met een lange witte paard en bekende rood met gouden kleren. Kinderen zijn dol op sinterklaas omdat ze tijdens de sinterklaasperiode worden verwend met cadeautjes en snoepgoed. Het is dan ook een groot feest wanneer sinterklaas eindelijk in het land aankomt. Met verschillende attributen zoals bedrukte vlaggetjes, pietenmutsen, mijters en toeters verwelkomen we de sint. Vaak staat de sint met zijn pieten afgebeeld op deze attributen.

Sinterklaas is misschien wel het populairste feest in Nederland. Vandaar dat we sinterklaas ook goed moeten vieren. Al onze sinterklaasartikelen zijn dubbelzijdig te bedrukken met een eigen logo en/of tekst zodat u meteen reclame maakt voor uw bedrijf met de bedrukte sinterklaasartikelen. Zeer populair zijn onze te bedrukken vlaggetjes. Het vlaggetje is rechthoekig en gemaakt van papier. Aan het bedrukte sinterklaas vlaggetje zit een stokje zodat het vlaggetje met opdruk gemakkelijk is vast te houden.

Bedrukte vlaggetjes zijn echte eye-catchers waardoor uw bedrijfslogo optimaal onder ogen komt. Zo maakt u met vlaggetjes als relatiegeschenken niet alleen de sint en uw relaties blij, maar ook uzelf. Tevens brengen alle vlaggetjes een leuke sfeer met zich mee door de vrolijke uitstraling. De vlaggetjes kunnen natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals voor op feestjes of voor het aanmoedigen van een bepaalde club of team. De te bedrukken vlaggetjes zijn populaire give-aways voor op beurzen. Door de dubbelzijdige bedrukking kan het vlaggetje compleet naar eigen wens worden gepersonaliseerd zodat u uw bedrijf promoot in uw eigen stijl. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk brengt meer waarde met zich mee omdat het een origineel en persoonlijk relatiegeschenk is.

Sinterklaas relatiegeschenken zijn leuke relatiegeschenken die zeker in de smaak zullen vallen. De relatiegeschenken herinneren je aan de sinterklaassfeer en je bent meteen weer in de stemming. De gezellige sfeer zal worden meegenomen naar het werk en uw personeel zal beter gaan presteren. Vlaggetjes met opdruk zijn dus ideale relatiegeschenken die op veel gebieden uw bedrijf beter zullen maken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas vlaggetjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: