Sinterklaas zakjes gevuld met kruidnoten

Sinterklaas zakjes gevuld met kruidnoten en bedrukking

 

5 december is dichterbij dan u denkt! Dat betekent dat het tijd wordt om sinterklaasgeschenken te bestellen om uw klanten, personeel en relaties te verrassen. Wilt u met een klein budget een groot publiek bereiken? Dan is snoepgoed ideaal! Het sinterklaasfeest wordt vaak geassocieerd met het bekende snoepgoed zoals chocoladeletters, kruidnoten en strooigoed. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment! Zo kunt u een plastic zakje laten vullen met divers snoepgoed en kan het zakje compleet naar uw wens worden bedrukt.

Bestel de bedrukte zakje gevuld met kruidnoten uit blijk van waardering! Uw relaties zullen dit gebaar zeer waarderen en tevens blijft uw bedrijf onder de aandacht. Het zakje is wit of transparant en kan full colour bedrukt worden. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op het bedrukt zakje met pepernoten zodat vele ogen uw logo zullen zien. Het is een snelle en effectieve manier van reclame maken!

Door onze talloze mogelijkheden kunt u de kruidnoot zakjes samenstellen naar uw eigen wens. Weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn in staat de beste adviezen te geven door jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en sinterklaascadeaus. Is het bedrukt zakje gevuld met kruidnoten toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com waar u zich kunt laten verrassen door ons ruim aanbod. Misschien is het jute zakje gevuld met strooigoed datgene waar u naar op zoek bent? Of denkt u dat uw relaties een chocoladeletter met logo meer waarderen?Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas zakjes gevuld met kruidnoten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: