Sinterklaas Zakjes kruidnoten met kopkaartje

Sinterklaas Zakjes kruidnoten met kopkaartje en bedrukking

 

Sinterklaas wordt vaak geassocieerd met het bekende sinterklaas snoepgoed zoals kruidnoten en strooigoed. Bedrukte sint-artikelen zijn perfect inzetbaar als relatiegeschenken, give-aways en promotieartikelen. Vandaar dat HSG Relatiegeschenken een ruim assortiment te bieden heeft aan sinterklaasgeschenken. Het sinterklaas zakje gevuld met lekkers is goedkoop en gemakkelijk te bedrukken. Zo kunt u met een smal budget een breed publiek bereiken. Uw personeel zal dit attente gebaar zeer waarderen, klanten komen vaker bij u terug en uw naamsbekendheid zal alsmaar groter worden.

Het transparant blokbodem zakje kan worden gevuld met kruidnoten, strooigoed of chocolade pepernoten. Het zakje wordt afgesloten met een kopkaartje die geheel naar eigen wens kan worden bedrukt in full colour. Zo kunt u ervoor kiezen om het kopkaartje te voorzien van uw bedrijfslogo en slogan voor optimale reclame. Het bedrukte sinterklaas zakje is een ideale reclamedrager! Het zakje is verkrijgbaar in verschillende formaten zodat u uw relaties, klanten en personeel kunt verrassen met een groot snoepzakje of een klein zakje gevuld met lekkers. Diverse inhouden en verpakkingen zijn mogelijk.

Heeft u interesse in de grote of kleine sinterklaaszakjes met opdruk? U kunt gratis contact opnemen met een van onze medewerkers. Door jarenlange ervaring kunnen zij u de beste adviezen geven. Laat uw wensen horen en wij zorgen voor een ideaal relatiegeschenk. Onze mogelijkheden zijn enorm! HSG Relatiegeschenken staat bekend om onze lage prijzen, snelle service en uitstekende kwaliteit. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons compleet assortiment aan sinterklaasartikelen en andere promogifts. Ook voor chocoladeletters met logo bent u bij ons aan het juiste adres! Ons strooigoed zorgt voor een heerlijk en geslaagd sinterklaasfeest.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sinterklaas zakjes kruidnoten met kopkaartje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: