Sjaalhouders

Sjaalhouders met bedrukking

Een sjaalhanger is handig voor mensen die veel sjaals hebben. De sjaals liggen vaak onderin de kledingkast of in een bakje, waardoor alles door elkaar raakt. Met de sjaalhanger is dit probleem opgelost.

De sjaalhanger heeft een houten plankje, met aan beide zijden metalen ringetjes waarin de sjaals gehangen kunnen worden. Aan het uiteinde van de sjaalhanger zit een hangertje waarmee de sjaalhanger opgehangen kan worden. Zo heb je altijd netjes al je sjaals bij elkaar.

De sjaalhanger is te bedrukken met een tekst of logo. Zo ontstaat er een gepersonaliseerde sjaalhanger. Een bedrukte sjaalhanger is een leuk relatiegeschenk voor mensen die veel sjaals hebben.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een van onze medewerkers contacteren. U kunt ook een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com voor meer artikelen, relatiegeschenken, gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sjaalhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: