Sjaals

Sjaals met bedrukking

Een sjaal is een kledingsstuk dat om de hals en/of schouders wordt gedragen. Een sjaal kan een vierkantig of langwerpig stuk doek zijn. Het doel van de sjaal is het warm houden van de hals (vooral in de winter en/of op de fiets). Een sjaal kan echter ook gebruikt worden als trendy sieritem of om symbolische redenen.

Als relatiegeschenk kan een sjaal perfect worden gebruikt. Soms worden bedrukte sjaals weggegeven tijdens grote evenementen, zodat door de sjaals goed promotie kan worden gemaakt.

HSG relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan sjaals aan. Enkele voorbeelden van de sjaal: de fleece sjaal (zeer in trek, eventueel gecombineerd met een muts en handschoenen), een fleece muts/sjaal in één, een pashmina sjaal, een viscose sjaal, enzovoort. Bovenaan kunt u verder klikken naar het assortiment en zo uw favoriete sjaal uitkiezen.

Vindt u niet de sjaal die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sjaal aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: