Sjablonen

Sjablonen met bedrukking

Een sjabloon is een stuk kunststof waar verschillende figuurtjes zijn uitgehaald. U ziet in het stukje kunststof allerlei figuren die u gemakkelijk kunt maken op uw papier. Dit kunt u maken als u met uw pen langs de randen van de uitgesneden vormen gaat. Door middel van de sjablonen kunt u gemakkelijk rechten vormen op uw papier krijgen zonder heel veel gedoe met uw liniaal.

U kunt de sjablonen nog leuker maken door ze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sjablonen zijn al een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De bedrukte sjablonen zijn geschikt als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen. Doordat de sjablonen elke keer opnieuw worden gebruikt komt uw bedrijf vaak onder de aandacht bij uw klanten. De sjablonen met opdruk is dus een optimaal product om uw bedrijf te promoten.

Bent u opzoek naar een ander product die uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sjablonen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: