Ski draagriemen

Ski draagriemen met bedrukking

De ski draagriem is een riem waarmee u uw ski’s gemakkelijk kunt vervoeren. De ski draagriem relatiegeschenken is ontzettend handig. U kunt met de ski draagriem 1 paar ski’s vervoeren. De ski draagriem is gemaakt van het materiaal nylon/polyester.


U kunt de ski draagriem relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte ski draagriem is een perfect product om uw bedrijf te promoten. De ski draagriem is ook een geschikt relatiegeschenk. De ski draagriem zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De ski draagriem is in het bijzonder geschikt voor wintersportliefhebbers en ski liefhebbers.


In het HSG assortiment vindt u veel producten die aan de ski draagriem gerelateerd zijn o.a. de snowboardhoes en de ski schoentas. U vindt veel wintersport producten die van topkwaliteit zijn.


Vindt u niet het relatiegeschenk wat u zoekt? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het relatiegeschenk dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ski draagriemen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: