Skibanden

Skibanden met bedrukking

Mensen die regelmatig op wintersport gaan kennen het probleem van het sjouwen met ski’s. Na een hele dag lekker geskied te hebben moeten de ski’s weer mee teruggenomen worden naar het appartement of hotel. Het dragen van de ski’s kan vervelend zijn aangezien de ski’s gemakkelijk uit elkaar vallen. De skiband van polyester en EVA met klittenband sluiting kan in zulke situaties een uitkomst bieden. De skiband is een band om ski’s samen te houden voor gemakkelijk transport van de ski’s. De skiband is een nuttig en origineel relatiegeschenk voor bijvoorbeeld skischolen en reisorganisaties. Het is ook een leuke give-away op beurzen en evenementen. Heeft u een wintersport winkel? Ook dan mag de skiband met bedrukking natuurlijk niet ontbreken!

De skiband kan bedrukt worden met uw logo en/of bedrijfsnaam voor optimale reclame. Omdat ski’s overal mee naartoe genomen worden komt uw bedrijf onder de aandacht over de hele wereld. De skibanden met bedrukking zijn leverbaar in meerdere kleuren zodat u de skiband kunt bestellen in de kleur die uw bedrijf het beste promoot. Een gedeelte van de te bedrukken skiband is gemaakt van schuim om oxidatie te vermijden. De bedrukte skiband is 5,4 cm breed, 4,2 cm hoog en 0,3 cm dik en is geschikt voor vrijwel alle ski’s zodat u al uw klanten, personeel en andere relaties aangenaam ermee kunt verrassen.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze skibanden of andere wintersport gerelateerde artikelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn er om u te helpen! Heeft u liever een borduring op de skiband? Informeer naar de vele mogelijkheden. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van promotieartikelen en kan u daarom het beste adviseren. Onze relatiegeschenken worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor skibanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: