Skipashouders

Skipashouders met bedrukking

De skipashouder is de ideale manier om uw skipas te vervoeren op skivakantie. U hoeft uw skipas niet meer in uw portemonee of binnenzak zak te stoppen, door hem aan de skipashouder vast te maken kunt u uw skipas altijd aan maar zit hij nooit in de weg. De skipashouder klikt u gemakkelijk aan uw skibroek en middels het uitrolbaar koortje kunt u de pas gemakkelijk voor de scanner houden zonder dat u hem uit de pashouder moet halen.

De skipashouder is een ideaal relatiegeschenk voor uw relaties en zal zeker gewaardeert worden. Door de skipashouder te bedrukkenmet uw bedrijfspromotie maakt u gedurende de wintersport veel reclame!

Bent u opzoek naar een ander product die uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor skipashouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: