Slabbetjes

Slabbetjes met bedrukking

Productomschrijving

Slabbetjes zijn stukken stof met lintjes, die gebruikt worden bij baby's en peuters. Wanneer een baby of peuter eet, kunnen hun kleren vuil worden. Dit probleem kan worden opgelost met het slabbetje. Wanneer de baby of de peuter een slabbetje draagt valt het gevallen eten of het spuug op het slabbetje in plaats van op hun kleding.

Bedrukte slabbetjes

Laat de bedrukte slabbetjes bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. de slabbetjes kunnen discreet bedrukt worden met uw bedrijfslogo of u kunt ervoor kiezen om en all over bedrukking te nemen, waardoor uw reclame-uiting eruit springt.

Slabbetjes met logo

Slabbetjes met logo zijn in veel kleuren leverbaar en ideaal te gebruiken op de kinderopvang. Bent u geïnteresseerd in een gepersonaliseerde slabbetjes, neem dan contact op met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail en chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor slabbetjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: