Slabs met armpjes

Slabs met armpjes en bedrukking

 

De slab met armpjes is perfect voor uw baby! De slab zorgt ervoor dat de kleertjes van uw baby niet meer vies zullen worden. De bedrukte slab met armpjes zorgt ervoor dat uw baby ook de mouwen van zijn kleertje niet vies maakt. De slab is aan de achterkant vast te maken met touwtjes.

U kunt de babyslab met armpjes relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de slab met armpjes met uw bedrijfslogo en/of tekst. De slab met armpjes is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De slab met armpjes met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de babyslab met armpjes. U kunt de medewerkers van HSG Relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de slab.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor slabs met armpjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: