Slazenger caps

Slazenger caps met bedrukking

Een cap is een hoofddeksel dat aan de voorkant voorzien is van een klep. De cap werd oorspronkelijk gedragen ter bescherming tegen de zon. Tegenwoordig worden caps het hele jaar door gedragen door zowel jong als oud, man als vrouw. De cap is tegenwoordig meer een mode item dan een beschermingsmiddel. We zien de petten ook terug bij verschillende sporten en beroepen. In dat geval is meestal wel het doel van de cap om het gezicht van de drager te beschermen tegen de zon.

Caps zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. HSG Relatiegeschenken biedt u caps van diverse topmerken zoals Slazenger. De Slazenger caps zijn allemaal te bedrukken met een eigen opdruk die zal dienen ter promotie van uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in de te bedrukken Slazenger cap en wilt u uw relaties, klanten en personeel verrassen met een origineel en nuttig relatiegeschenk? De bedrukte petten van Slazenger zullen optimaal reclame maken voor uw bedrijf!

U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com terecht voor het bezichtigen van ons uitgebreid aanbod aan Slazenger caps met opdruk. De bedrukte petten als relatiegeschenken zijn ideaal voor u en uw relaties! Bestel de Slazenger cap met bedrukking eenvoudig en voordelig bij HSG Relatiegeschenken.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor slazenger caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: