Sleeen

Sleeen met bedrukking

Een slee is het perfecte product om de winter gezellig en sportief door te brengen. De slee kan door heel het gezin gebruikt worden, door jong en oud. U kunt de slee als promotiemiddel gebruiken als het heeft gesneeuwd u kunt dan de slee met iemand erop meetrekken, maar u kunt ook van een berg af sleeën. Vooral kinderen vinden sleeën erg leuk, ze vinden het geweldig als ze door de sneeuw worden getrokken. We hebben allerlei verschillende soorten sleeën als relatiegeschenk, zo hebben we de klassieke slee van hout. We hebben ook plastic sleetjes, modellen waar u op kunt zitten en modellen waar u op kunt liggen.

U kunt de slee laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo, hierdoor wordt de slee een ultiem promotiemiddel. Een slee valt erg op, uw opdruk zal dus ook erg opvallen. Uw bedrijf krijgt zo meer aandacht en zal bekender worden. Er wordt met de bedrukte slee dus eigenlijk reclame gemaakt voor uw bedrijf zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Er zijn veel verschillende modellen, zodat u een slee met opdruk kunt kiezen die u het fijnst en leukst vindt, ook is de slee in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de slee dus naar eigen wens optimaliseren, zo heeft u altijd een persoonlijk product. Wilt u meer weten over de slee kijk dan op
www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleeen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: