Prijs op aanvraag

A14-13151KEY-RED

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A14-13151KEY-SIL

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A14-13151KEY_BLK

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A14-13151KEY_BLU

Bekijk en bereken
Sleutel USB Sticks

Sleutel USB Sticks met bedrukking

Deze leuke en originele USB stick heeft de vorm van een sleutel, het is dus de sleutel tot al uw bestanden. De sleutel USB stick kunt u op de computer aansluiten, u kunt dan bestanden van de pc overzetten naar de sleutel USB stick zodat u de bestanden altijd bij de hand heeft. De sleutel USB stick heeft net zoals de meeste sleutels een gat. Hiermee kunt u de sleutel USB stick aan uw sleutelhanger hangen, u weet dan zeker dat u de sleutel USB stick altijd bij u zult hebben.

U kunt de sleutel USB stick bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hiermee geeft u een persoonlijke draai aan de sleutel USB stick. Ook kan de sleutel USB stick met opdruk prima dienen als promotiemiddel, het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als give-away op beurzen.

De sleutel USB stick is in twee verschillende varianten beschikbaar. We hebben een sleutel USB stick met een capaciteit van 2GB en een sleutel USB stick met een capaciteit van 4 GB. Naast de sleutel USB stick hebben we ook andere soorten USB sticks, zo hebben we de twister USB stick en de slide USB stick. Kijk voor meer informatie over de sleutel USB stick of de andere producten op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutel usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: