Sleutelbeursjes

Sleutelbeursjes met bedrukking

Een sleutelbeursje is een beursje waarin je je sleutels (en of munststukken) kwijt kunt. Er bestaan verschillende vormen van het sleutelbeursje: een lederen sleutelbeursje, een nylon sleutelbeursje, een sleutelbeursje met afsluitbare vakken en splitring, een sleutelbeursje met ritssluiting,... Een ander woord voor sleutelbeursje is sleuteletui.

U kunt een sleutelbeursje kopen voor eigen gebruik (hiervoor wijzen we u door naar onze webshop http://www.worldofgifts.eu), maar het is algemeen geweten dat een sleutelbeursje ook een geliefd geschenk is. Een lederen sleutelbeursje oogt mooi als cadeau en de prijs van een dergelijk sleutelbeursje valt meestal erg goed mee.

Een sleutelbeursje is een slijlvol accessoire dat dat uitstekend gebruikt kan worden als promotieartikel voor een heel breed publiek. Sleutelbeursjes zijn ook uitstekend te bedrukken met een logo. Voor meer informatie over een sleutelbeursje kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.

Vindt u niet het sleutelbeursje dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit sleutelbeursje aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelbeursjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: