Sleuteletui's

Sleuteletui's met bedrukking

Een sleuteletui is een etui waarin u uw sleutels in kunt opbergen. Iedereen heeft sleutels mee, dus iedereen kan wel een sleuteletui gebruiken. Door de steeds bredere waaier aan opbergvakjes wordt het sleuteletui ook voortdurend interessanter.

U kunt een sleuteletui kopen voor eigen gebruik (hiervoor wijzen we u door naar onze webshop http://www.worldofgifts.eu), maar het is algemeen geweten dat een sleuteletui ook een geliefd geschenk is. Een lederen sleuteletui oogt mooi als cadeau en de prijs van een dergelijk sleuteletui valt meestal erg goed mee.

Veel bedrijven geven een sleuteletui als relatiegeschenk. Een sleuteletui is een stijlvol accessoire dat geschikt is als promotieartikel voor een heel breed publiek. Vaak laat men dan het logo drukken op een sleuteletui. HSG relatiegeschenken kan u hierbij verder helpen: u kunt ons telefonisch bereiken of e-mailen voor een vrijblijvende prijsofferte.

Vindt u niet het sleuteletui dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een sleuteletui aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleuteletui's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: