Sleutelhanger bekerhouders

Sleutelhanger bekerhouders met bedrukking

 

De sleutelhanger bekerhouder is een product dat altijd handig is om bij u te hebben. Door het ringetje aan de bekerhouder is het gemakkelijk aan uw sleutelbos te hangen. U kunt een beker vastklemmen in de bekerhouder, zo kunt u nooit meer uw bekertje omstoten.

De sleutelhanger bekerhouder kan u laten bedrukken bij HSG-Relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger bekerhouder is een perfect relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De sleutelhanger bekerhouder is de perfecte manier om uw bedrijf snel en goed te promoten.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de sleutelhanger bekerhouder bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger bekerhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: