Sleutelhanger klompje

Sleutelhanger klompje met bedrukking

Aan een sleutelhanger kunnen sleutels gehangen worden. Een sleutelhanger is vaak klein en gemakkelijk mee te nemen. Een sleutelhanger met klompjes is een leuke opfleuring van uw sleutelbos.  De leuke Hollandse sleutelhanger met houten klompjes!


De klompjes kunnen bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. Laat ze geheel naar uw wens bedrukken. Een bedrukte sleutelhanger klompjes is een zeer geschikte give-away voor op beurzen of evenementen.

U kunt een gratis prijsofferte aanvragen voor een sleutelhanger klompjes, door onderaan verder te klikken naar onze offerte-pagina. Ook kunt u ons altijd contacteren voor bijkomende vragen over een sleutelhanger met klompjes. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd tot uw dienst!  Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger klompje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: