Sleutelhanger met klavertje vier

Sleutelhanger met klavertje vier en bedrukking

Een sleutelhanger wordt gebruikt om sleutels bij elkaar te houden. Aan een metalen ring kunnen meerdere sleutels bevestigd worden. Een sleutelhanger met klavertje vier als relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo naar keuze. Het klavertje vier zit op een doorzichtig/wit blokje met de afmeting: 3,5 x 2 x 1,2 cm. Het is niet groot en zwaar en dus gemakkelijk om mee te nemen. Met deze bedrukte sleutelhanger met klavertje vier als relatiegeschenk creëer je je eigen geluk. Een klavertje vier zou namelijk geluk moeten brengen. Vooral bijgelovige mensen geloven hierin. Ook voor mensen die niet bijgelovig zijn, is de sleutelhanger met klavertje vier erg leuk, want het artikel ziet er mooi uit, Doordat een bedrukte sleutelhanger een voorwerp is dat handig meegenomen kan worden, blijft dit klavertje vier altijd dicht bij de persoon van wie de sleutelhanger is en kan dus altijd voor geluk zorgen.

Bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt om weg te geven op beurzen en evenementen. Deze give-aways zijn namelijk goedkoop en klein. De bedrukte sleutelhanger met klavertje vier wordt vaak meegenomen door mensen, dus de tekst op de sleutelhanger met klavertje vier wordt opgemerkt door andere mensen. Dit is een uitstekende manier om een bedrijf te promoten.

Vindt u niet de sleutelhanger die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sleutelhanger aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger met klavertje vier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 408 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.