Sleutelhanger met mesje

Sleutelhanger met mesje en bedrukking

Een sleutelhanger wordt gebruikt om sleutels bij elkaar te houden. Om uw sleutelbos te herkennen, is het handig om er een kenmerkende vorm aan te hangen. Een sleutelhanger met mesje is een handig product dat ook functioneel is. Een sleutelbos is een artikel dat de meeste mensen vaak bij de hand hebben. Op deze manier is het mesje ook binnen handbereik.

Het mesje kan bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken. Het is ook mogelijk om een eigen vorm te bestellen. Zo ontstaat er een gepersonaliseerd product dat als promotiemiddel gebruikt kan worden. De bedrukte sleutelhanger met mesje kan uitgedeeld worden op beurzen en evenementen.

U kunt meer informatie aanvragen bij de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Onderaan de pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de bedrukte sleutelhanger met mesje relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger met mesje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: