Sleutelhanger met parfumflesje

Sleutelhanger met parfumflesje en bedrukking

Aan een sleutelhanger kunnen sleutels gehangen worden. Een sleutelhanger is vaak klein en gemakkelijk om mee te nemen. Een sleutelhanger met parfumflesje is een origineel cadeau. Een klein buisje gevuld met parfum is dan bevestigd aan de sleutelhanger. Het flesje kan gemakkelijk van de sleutelhanger verwijderd worden en gevuld worden met uw favoriete geurtje. Dit is echt een aanrader voor vrouwen, maar ook mannen hebben er wat aan.
Op een drukke dag hebt u vaak geen tijd om u eventjes op te frissen. Dan is de sleutelhanger met parfumflesje een echte oplossing. U hoeft alleen het flesje van de sleutelhanger te halen, een paar keer spuiten en klaar.

Het parfumflesje kan bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. Deze bedrukking wordt met behulp van een laser in het flesje gegraveerd. Elke bedrukte sleutelhanger met parfumflesje als relatiegeschenk wordt geleverd in een zilverkleurige geschenkverpakking. Een bedrukte sleutelhanger met parfumflesje is niet duur en is een zeer geschikte give-away voor op beurzen of evenementen.

U kunt een gratis prijsofferte aanvragen voor een sleutelhanger met parfumflesje, door onderaan verder te klikken naar onze offerte-pagina. Ook kunt u ons altijd contacteren voor bijkomende vragen over een sleutelhanger met parfumflesje. De medewerkers van HSG relatiegeschenken staan steeds tot uw dienst.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger met parfumflesje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 399 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: