Sleutelhanger om radiator te ontluchten

Sleutelhanger om radiator te ontluchten met bedrukking

Wilt u snel uw radiator ontluchten? Dan hebben wij precies het product dat u zoekt! Het leuke van deze exclusieve gadget is, dat het een zeer praktisch gebruiksvoorwerp is in vrijwel elk huishouding en langdurig gekoesterd wordt.

U kunt de sleutelhanger om radiator te ontluchten relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. De sleutelhanger is een perfect manier om uw bedrijf het snelste en het beste te promoten. De sleutelhanger om radiator te ontluchten is ook een geschikt relatiegeschenk. Bedruk de sleutelhanger om radiator te ontluchten met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Doordat het product jarenlang gekoesterd wordt blijft uw logo onder de aandacht, waardoor de repeterende werking onvermijdelijk is.

Doordat het een sleutelhanger is, is het product gemakkelijk mee te nemen. Dit product is dan ook perfect voor loodgieters. De sleutelhanger om radiator te ontluchten is een perfect geschenk voor in de bouwnijverheid.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de sleutelhanger om radiator te ontluchten. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de sleutelhanger.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger om radiator te ontluchten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: