Sleutelhanger ontluchter

Sleutelhanger ontluchter met bedrukking

De sleutelhanger ontluchter is een metalen sleutelhanger voor de verwarming en doming. De metalen sleutelhanger heeft een onluchtersleutel. De verwarmingen gaan weer aan. De bedrukte sleutelhanger ontluchter is een bestseller op dit moment.


U kunt de sleutelhanger ontluchter laten bedrukken geheel naar uw wens. De sleutelhanger is perfect te bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger ontluchter is leuk voor alle doelgroepen. Door middel van bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er perfecte reclame gemaakt voor uw bedrijf.


Voor meer informatie over de sleutelhanger ontluchter bedrukt of onbedrukt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger ontluchter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: