Sleutelhanger reflector

Sleutelhanger reflector met bedrukking

Heeft u ook moeite met uw sleutelbos te vinden in uw tas? Dat is dan nu verledentijd met de sleutelhanger reflector relatiegeschenk. U kunt de sleutelhanger ook aan uw tas vast maken, zo bent u altijd zichtbaar in het verkeer. De sleutelhanger reflector relatiegeschenken is handig en heeft een mooi uiterlijk.


De sleutelhanger reflector kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking wordt op de voorkant van de reflector bedrukt. Hierdoor krijgt de sleutelhanger reflector een persoonlijke tint en is het een goed promotiemiddel. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. De sleutelhanger reflector met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Naast de sleutelhanger reflector als relatiegeschenk hebben we nog meer producten die hieraan gerelateerd zijn. Zo hebben we de sleutelhanger opener helm, de sleutelhanger bandenprofielmeter en de sleutelhanger boei.


Indien u vragen heeft over de sleutelhanger reflector bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger reflector? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: