Sleutelhangers boei

Sleutelhangers boei met bedrukking

 

Moet u ook altijd zo lang zoeken in uw tas voor uw sleutels? Dat is dan nu verleden tijd met de sleutelhanger boei. De sleutelhanger relatiegeschenken is handig en ontzettend leuk als versiering voor aan uw sleutelbos. De bedrukte sleutelhanger heeft de vorm van een boei. Wanneer uw sleutel in het water valt blijft de boei op het water drijven. Uw sleutel zal nooit meer kunnen zinken wanneer de boei aan uw sleutelbos zit.


U kunt de sleutelhanger boei relatiegeschenken nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt bij ons de sleutelhanger boei laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt op de voorkant van de boei te staan. Hierdoor wordt de sleutelhanger boei relatiegeschenk een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


Naast de sleutelhanger boei als relatiegeschenk hebben we nog meer producten die hieraan gerelateerd zijn. Zo hebben we de sleutelhanger opener helm, de sleutelhanger bandenprofielmeter en de sleutelhanger met parfumflesje.


Indien u vragen heeft over de sleutelhanger boei bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers boei? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: