Sleutelhangers bril

Sleutelhangers bril met bedrukking

Bent u opzoek na een speciale sleutelhanger? Dan hebben we precies wat u zoekt namelijk de sleutelhanger bril. De bedrukte sleutelhanger bril is een sleutelhanger in de vorm van een bril. De bedrukte sleutelhanger is ontzettend leuk voor aan uw sleutelbos, zo weet u zeker dat u uw sleutelbos nooit meer kwijt raakt.


U kunt de sleutelhanger bril laten bedrukken zoals u dat wilt. U kunt de sleutelhanger bril relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Dit product is ook leuk als giveaway op beurzen en opendagen. De sleutelhanger bril is zeer geschikt in de optiekbranche. De sleutelhanger bril zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar de sleutelhanger bril.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers bril? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: