Sleutelhangers flessenopener

Sleutelhangers flessenopener met bedrukking

 

De sleutelhanger flessenopener is een flessenopener en sleutelhanger in één. Heb altijd een flessenopener bij u en tegelijkertijd is het een mooie opfleuring voor uw sleutelbos. U zult nooit meer hoeven te zoeken naar uw sleutelbos óf een flessenopener met dit product.

De flessenopener sleutelhangers zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en soorten materiaal. Maak de flessenopener sleutelhanger geheel naar uw wens door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte sleutelhanger flessenopener is een geschikt promotieproduct en relatiegeschenk voor uw personeel en klanten. Uw bedrijf zal een grotere naamsbekendheid krijgen door de bedrukte sleutelhanger.

In het HSG Assortiment vindt u diverse sleutelhangers. U heeft ruime keuze uit sleutelhangers, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u bij HSG een perfecte sleutelhanger die bij uw bedrijf aansluit zult vinden. 

Er zijn ook sleutelhangers verkrijgbaar in een ander soort materiaal. Zo zijn bedrukte sleutelhangers verkrijgbaar in PVC, acryl en metaal.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers flessenopener? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: