Sleutelhangers helm

Sleutelhangers helm met bedrukking

 

Sleutelhangers zijn handige producten als het gaat om het bij elkaar houden van sleutels. De meeste mensen hebben verschillende sleutels die ze bij elkaar willen houden. Om de sleutelbos op te fleuren, is de sleutelhanger helm een leuk geschenk.

De sleutelhanger als helm als relatiegeschenk is verkrijgbaar met of zonder lampje. U kunt de sleutelhanger nog persoonlijker maken door middel van bedrukking. Bedruk de sleutelhanger helm met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking op de helm zal uw bedrijf constant onder de aandacht zijn bij uw relaties. De sleutelhanger helm  is in het bijzonder een leuk geschenk voor in de bouw.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte sleutelhanger in de vorm van een helm, kunt u ons contacteren. Voor meer sleutelhangers, relatiegeschenken, producten, gadgets en gifts kunt u een kijkje nemen op onze website.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers helm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: