Sleutelhanger ijskrabbers

Sleutelhangers ijskrabber met bedrukking

 

Het is zeer handig om een ijskrabber bij de hand te hebben waar u ook heen gaat. De ijskrabber komt in de winter erg van pas en het is zeer belangrijk dat u goede zicht heeft in de auto.


U kunt de sleutelhanger ijskrabber bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger ijskrabber is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte sleutelhanger ijskrabber is leuk als giveaway bij beurzen en open dagen. De sleutelhanger ijskrabber relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten ijskrabbers. Door het grote assortiment aan ijskrabbers vindt u altijd een product dat perfect bij u en uw bedrijf past.
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de sleutelhanger ijskrabber bedrukt of onbedrukt of over een ander product? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhanger ijskrabbers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: