Sleutelhangers in de vorm van een hond

Sleutelhangers in de vorm van een hond met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een speciale sleutelhanger en bent u een dierenliefhebber? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de sleutelhanger in de vorm van een hond. De sleutelhanger met opdruk is gemaakt van metaal en heeft de vorm van een hond. De sleutelhanger in de vorm van een hond betreft een grote groep mensen, omdat veel mensen dol zijn op honden.


U kunt bij ons de sleutelhanger in de vorm van een hond relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De sleutelhanger is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte sleutelhanger in de vorm van een hond is leuk als giveaway op beurzen en open dagen. De sleutelhanger hond met opdruk relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de sleutelhanger in de vorm van een hond bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers in de vorm van een hond? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: