Sleutelhangers kat

Sleutelhangers kat met bedrukking

 

Sleutelhangers zijn handige producten als het gaat om het bij elkaar houden van sleutels. De meeste mensen hebben verschillende sleutels die ze bij elkaar willen houden. Om de sleutelbos op te fleuren, is de sleutelhanger kat een leuk relatiegeschenk.

De sleutelhanger in de vorm van een katje als relatiegeschenk is van metaal en een leuke decoratie voor aan de sleutelbos. U kunt de sleutelhanger ook laten bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Op deze manier ontstaat er een origineel gepersonaliseerd relatiegeschenk. Vooral kattenliefhebbers zullen de bedrukte sleutelhanger in de vorm van een kat zeker waarderen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte sleutelhanger in de vorm van een kat, kunt u ons contacteren. Voor meer sleutelhangers, relatiegeschenken, producten, gadgets en gifts kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers kat? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: