Sleutelhangers

Sleutelhangers met bedrukking

Een sleutelhanger is een voorwerp dat gebruikt wordt om sleutels samen te houden. Vaak heeft een sleutelhanger een metalen ring, waaraan u sleutels kunt vasthangen. Aan deze metalen ring zit dan een voorwerp bevestigd die de sleutelhanger persoonlijk/uniek maakt. Een vaak voorkomende sleutelhanger is de sleutelhanger waaraan een pluchen dier is bevestigd. Ook de zogenaamde souvenir sleutelhanger is erg in trek, net als de sleutelhanger met ingebouwd lampje.

Een sleutelhanger bedrukken met het logo/slogan/tekst van uw bedrijf? De reclamesleutelhanger is erg populair als relatiegeschenk. HSG relatiegeschenken kan u de laatste nieuwtjes en trends voor leuke sleutelhangers uitleggen en u een goed voorstel doen. Voor een vrijblijvende prijsofferte kunt u HSG telefonisch of via e-mail bereiken.

Een enkele sleutelhanger kopen? Surf dan snel naar onze Worldofgifts webshop met url: http://www.worldofgifts.eu. Hier kunt u snel en eenvoudig uw sleutelhanger bestellen.  

Vindt u niet de sleutelhanger die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de sleutelhanger aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: