Sleutelhangers pvc

Sleutelhangers pvc met bedrukking

Een sleutelhanger aan uw sleutelbos hangen is de perfecte oplossing voor het nooit meer zoek raken van uw sleutels. Daarnaast zijn sleutelhangers ook nog een leuke opfleuring voor uw sleutelbos. Sleutelhangers zijn er in veel maten, kleuren en soorten materiaal. 

Sleutelhangers kunnen ook gemaakt worden van zachte PVC en zijn verkrijgbaar in elke vorm, 2D en 3D mogelijk. Daarnaast is de pvc sleutelhanger ook verkrijgbaar met een lampje.

U kunt de sleutelhanger pvc relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van een sleutelhanger zal uw bedrijf een grote naamsbekendheid krijgen in een korte periode. De sleutelhangers gemaakt van pvc zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Is de sleutelhanger gemaakt van pvc niet het relatiegeschenk wat u zoekt voor uw bedrijf of evenement? In ons assortiment vindt u diverse sleutelhangers, zoals de sleutelhanger munthouder, sleutelhanger ijskrabber en de sleutelhanger boei. Doordat er een ruime keuze aan sleutelhangers is en aan andere relatiegeschenken kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat voor uw bedrijf of evenement geschikt is.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor sleutelhangers pvc? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: